Retro inredning

Självklart så finns det de som älskar att inreda i retrostil, 50 eller 60-tals stilar kommer och går inredningsmässigt. Oavsett om vi lever i en modern tid med moderna produkter så kan det vara så att vi speciellt längtar tillbaka stilmässigt när vi inreder våra rum idag.

Vill man hitta snygga loppisfynd så kolla in denna sida från Aftonbladet som listar en hel del bra Loppissajter där du kan fynda dina retorprylar som du kan inreda ditt hem med. Loppisar är grejen när man vill hitta det som inte dagens moderna butiker säljer. Man kan också kolla hemma hos mor och farföräldrar om det finns något som ni kanske kan få och använda i hemmet.

Självfallet så kan man då man totalrenoverar sitt hem se till att handla nya produkter på nätet, det finns nyproducerade badkar till exempel i retrostil för den som vill få ett gammaldags badrum. Ett badrum i retrostil går att få till även om det är funktionellt efter dagens mått mätta.

Valet av tapeter brukar i de flesta fall vara en svår nöt att knäcka och att hitta tapeter i retrostil som passar den stil som man själv vill ha kan också vara svårt, här finns det dock en hel del att välja på för den som älskar retro tapeter. Skulle det inte fungera så går det alltid att tapetsera om.